EXPULSEM AMAZON DELS NOSTRES CENTRES!

Deguda a l’actual situació de desinversió a l’educació pública, Amazon vol aportar donacions als centres educatius, de tal forma que per cada 100€ de compra,2’5€ van destinats al centre escolar que el comprador esculli.

Que comporta això? Aquestes donacions que pretén fer Amazon només fan que fomentar la compra a aquesta multinacional, i en conseqüència, això comporta la destrucció del comerç de proximitat, a part de crear encara més desigualtats educatives, ja que les famílies que més consumeixen són les de renda més alta, és a dir, les classes benestants un cop més tenen més recursos.

Una campanya d’Amazon per fer rentat d’imatge després de les múltiples acusacions per les lamentables condicions laborals a les quals es veuen sotmeses les seves treballadores.

El que hauria de fer Amazon si volgués “ajudar” l’escola pública és pagar els impostos que paga a Luxemburg mentre que pràcticament no en paga cap a Espanya.

Entre l’any 2017 i 2018, Amazon va incrementar un 245’9% el seu benefici i només va pagar un 27% més d’impostos.

Estem davant un nou atac del capitalisme a l’educació pública i a la classe treballadora i no pensem deixar que ens vencin. Continuarem lluitant per una educació llibertària on el capital no hi tingui cabuda.

VISCA L’EDUCACIÓ LLIBERTÀRIA, FOC AL CAPITALISME!

Comparte